Bilgileriniz Bizimle Şimdi Daha da Güvenli!

3
min read time
2023-07-26 10:34:32


12 Temmuz 2017 Çarşamba

Wavin Pilsa, ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi sertifikasına sahip olarak, bilgi güvenliği konusunda önemli bir adım atıyor.

Wavin Pilsa, ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi sertifikasına sahip olarak, bilgi güvenliği konusunda önemli bir adım atıyor.
Wavin Pilsa için çalışanlarının, tedarikçilerinin, müşterilerinin ve diğer tüm iş ortaklarının bilgi güvenliği oldukça önem taşır. Wavin Pilsa, başlattığı “Yetkilendirilmiş Yükümlülük Sertifikası (YYS)” çalışmaları kapsamında “ISO 27001 Bilgi Güvenliği” sertifikasını Wavin’in faaliyet gösterdiği 20’den fazla ülke içerisinde ilk alan şirket olmanın gururunu yaşıyor.

ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim sistemi, çalışanları, süreçleri ve bilgi sistemlerini içine alan kurumsal bir yapı oluştururken,  hem kurumun hem de kurumun tüm iş ortaklarının bilgi varlıklarını korumayı ve güvenlik kontrollerini uygulamayı amaçlıyor.

Wavin Pilsa Genel Müdürü Fatih Asal’a göre: “Yenilikçi ve sürdürülebilir bakış açımız ile şimdi bilgi güvenliğinde de fark yaratmaya devam ediyoruz. Dijital çağı yaşadığımız şu dönemlerde bilgi ve verilerin korunması oldukça zorlaşmıştır. Kalem ve kağıda dayalı bilgi depolama her geçen gün azalırken, dijital ortamlarda depolanan veriler ise her geçen gün artış göstermektedir. Önceki dönemlerle günümüzü kıyasladığımızda inanılmaz bir veri ve bilgi artışının olduğunu görüyoruz. ISO 27001 sertifikasına sahip olmayı başaran şirketimiz, müşterilerinin, çalışanlarının, tedarikçilerinin ve diğer tüm iş ortaklarının güvenli ve sürdürülebilir çalışma ortamına sahip olmaları için en uygun şartları sunmaya devam ediyor."



Bu Sayfayı Paylaş