Wavin Pilsa 1.Çukurova Yapı Zirvesinde

5
min read time
2023-07-26 10:28:11


19 Şubat 2015 Perşembe

Wavin Pilsa, Adana Sheraton Otelde 18 Şubat 2015 tarihinde düzenlenen 1.ÇUKUROVA YAPI ZİRVESİ'ne Altın sponsor oldu.

Fuaye alanındaki standımız tüm katılımcılar tarafından yoğun ilgi gördü.

"Yaşanabilir bir kent... Nasıl?" sloganıyla düzenlenen 1. Çukurova Yapı Zirvesi, müteahhitleri, mimarları, iç mimarları, yapı malzemesi üreticilerini, satıcılarını yapı sektörünün profesyonellerini, yerel yöneticiler ve sektör temsilcileri ile bir araya getirdi.

Wavin Pilsa olarak bizlerde bu zirvenin Altın Sponsoru olmaktan büyük gurur duyduk. Çukurova Yapı Zirvesine aralarında Adana Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Sözlü ve Mersin Belediye Başkanı Sayın Burhanettin Kocamaz’ında bulunduğu çok değerli konuşmacılara ve katılımcılara ev sahibi oldu.

Fuaye alanındaki standında Adana Bölge Satış Müdürü Orçun Sağyaşar ve ekibi başta olmak üzere Üst Yapı Ürün Müdürü Sayın Özlem Özer ve Alt Yapı Ürün Müdürü Ahmet İrtes gelen konuklara Wavin Pilsa ve ürünler hakkında bilgiler aktardı.

Kanadalı ünlü mimar, şehir planlamacısı, sürdürülebilir kent planlama uzmanı Sidney Rasekh zirvede, Kanada'nın Vancouver kentinde yapılan kentsel dönüşümü ve Vancouver kentinin nasıl dünyanın en yaşanılabilir şehrine dönüştüğünü anlattı. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz da, Mersin'in yaşanılabilir bir kent olması için yaptıkları çalışmaları katılımcılarla paylaştı. Başkan Kocamaz, yapılacak kentsel dönüşümlerin sosyal dönüşümleri de beraberinde getirmesi gerektiğini söyledi. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana'da faaliyet gösteren oda ve STK'ların şehircilik ve şehirleşme konularına kafa yorduklarını, kentlilik, kentleşme ve güzel kentler inşa etme ile ilgili farkındalığın artarak devam edeceğini belirtti.

Çevre Dostu Binalar Derneği (ÇEDBİK) STK ve Sektörel İlişkiler Komitesi Başkanı, GVP Yeşil Bina Danışmanlık Kurucusu M. Tolga Özdemir, Yeşil Şehirlere Giden Yolda Yeşil Binalar ve Yeşil Kentsel Dönüşüm başlıklı bir sunum gerçekleştirdi.



Bu Sayfayı Paylaş