Wavin Pilsa 45.Yılını Kutladı!

6
min read time
2023-07-26 10:32:05


27 Aralık 2016 Salı

Şirketimiz geçtiğimiz günlerde çalışanlarımızın katılımıyla kuruluşunun 45. yılını kutladı.

Wavin Pilsa’nın başarı hikâyesinin 45 yıl önce başladığını söyleyen Wavin Pilsa Genel Müdürü Fatih Asal,  “Kuruluşumuzdan bu yana her zaman lider olmayı ve plastik boru sektöründe inovatif kimliğimizle yer almayı başardık."

1971 yılında Adana’da kurulan şirketimiz 2008 yılına kadar Sabancı Holding bünyesinde faaliyetlerini sürdürdü. Bu tarihten sonra Avrupa’nın sektöründeki lider şirketi Wavin Group bünyesine katılan Wavin Pilsa,  2012 yılından itibaren de Güney Amerika’nın en büyük PVC hammadde ve petro-kimya şirketlerinden Mexichem iştirakı olarak faaliyetlerini yürütüyor.

Yurtiçi ve Yurtdışı projelerde büyük başarılara imza atarken, bizim en büyük değerimiz daima müşterilerimizle kurduğumuz güçlü ilişki ve onların takdirini kazanmamız oldu.  Bu sürdürülebilir ilişkiyi; çalışanlarımız ve bayilerimizle beraber üretimden, inovasyona, müşteri hizmetlerinden, eğitim desteğine kadar 45 yıldır işimize olan bağlılığımız sayesinde gerçekleştirdik.

Sektöre sunduğumuz yenilikler ve çözümler ile bundan sonrası için de tüm iş ortaklarımızı Wavin Pilsa ile daha iyiye bağlamaya devam edeceğiz.”



Bu Sayfayı Paylaş