Wavin Pilsa Antalya'daki Tesisatçılarıyla Buluştu

4
min read time
2023-07-26 10:33:06


24 Şubat 2015 Salı

Wavin Pilsa'nın, Antalya Bayisi BİMSAŞ BİRLEŞİK İNŞAAT MALZEMELERİ A.Ş ile beraber düzenlediği tesisatçı semineri 19 Şubat 2015 tarihinde Antalya Crown Plaza otelde gerçekleştirildi.

Wavin Pilsa Antalya Bayisi BİMSAŞ BİRLEŞİK İNŞAAT MALZEMELERİ A.Ş ile beraber düzenlediği Tesisatçı semineri 19 Şubat 2015 tarihinde Antalya Crown Plaza otelde gerçekleştirildi.
Seminere Bimsaş’ın ve alt bayilerinin 150 tesisatçısı katıldı. Eğitime katılan tesisatçılar Wavin Pilsa nın mevcut ürünleri ve yeni ürünleri hakkında bilgiler edinirken soru-cevap şeklindeki oturumlar ile merak ettikleri konular hakkında teknik sorularına cevap buldular.

Seminere katılan Wavin Pilsa İzmir Bölge Müdürü Ahmet Görkem Çokal, Üst Yapı Ürün Müdürü Özlem Özer ve Teknik Ürün Uzmanı Tahir İçen tesisatçılara ürünler hakkında bilgi aktarıp tesisatçıların ürünler hakkındaki sorularına cevap verirken, Kalite Müdürü Aylin Nilay Dağ tesisatçıların kalite ve teknik konulardaki sorularını cevaplandırdı.

Seminerde ayrıca Wavin Pilsa nın düzenlediği Altın Kampanyası hakkında tesisatçılar bilgilendirildi.

Yenilen yemeğin ardından ardından yapılan hediye çekilişi ile tesisatçılara çeşitli hediyeler verilirken katılan bütün tesisatçılara Wavin Pilsa kaynak setleri ve çeşitli promosyonlar hediye edildi.



Bu Sayfayı Paylaş