Wavin Pilsa’nın yeni Genel Müdürü Fatih Asal’dan mesaj

4
min read time
2023-07-26 10:33:09


18 Temmuz 2016 Pazartesi

Avrupa’nın lider plastik boru ve sistem çözümleri üreticisi Wavin Group’un Türkiye organizasyonu olan şirketimizin Genel Müdürlüğüne 1 Temmuz 2016 itibariyle Fatih Asal atandı.

Avrupa’nın lider plastik boru ve sistem çözümleri üreticisi Wavin Group’un Türkiye organizasyonu olan şirketimizin Genel Müdürlüğüne 1 Temmuz 2016 itibariyle Fatih Asal atandı.
17 yıldır Wavin Pilsa’da çeşitli kademelerde görev alan Fatih Asal, son iki yıldır şirketin Türkiye Satış Müdürlüğü görevini yürütmekteydi. Bu süre zarfında Wavin Pilsa’ya yurtiçi satışlarda kayda değer Pazar payı kazandırıp,  sektörde birçok yeniliği başarıyla uygulatarak şirkete altın çağlarından birini yaşattı. Satış bölümünden atanan yeni Genel Müdürle birlikte, Wavin Pilsa’nın bundan sonraki süreçte müşterilere daha fazla odaklanması amaçlanmıştır.

Şirketimizin yeni Genel Müdürü Fatih Asal’a göre ;

“Tüm faaliyetlerimizin odağında olan,  Wavin’in vazgeçilmez 3 temel değeri vardır. Bunlar liderlik, bağlayıcılık ve inovasyondur. Pazarın rakipsiz inovasyon şampiyonuyuz. Sektörümüzde ilk olan ve 2 yıl önce açtığımız Wavin Akademi ile sektörün eğitim üssü olmayı başardık. Şimdiye kadar sayısı 10.000’e yaklaşan sektörün değerli temsilcilerini eğitimden geçirdik. Böylesi bir konuda liderlik görevi üstlenmemiz bizleri oldukça gururlandırmaktadır. Memnuniyetle belirtmek isterim ki geçen yılın Aralık ayında gerçekleştirilen Türkiye İnovasyon Haftası’nda Wavin Academy, ünlü strateji uzmanı Patrick Van Der Pijl tarafından alanında en iyi örnek uygulama olarak gösterildi. Wavin Academy’nin yanısıra, Türkiye’de daha önceden var olmayan birçok yeni ürünü sektörümüze başarı ile uygulamanın memnuniyetini yaşıyoruz.  Bunlardan bazıları atık su sistemlerinde kullanılan SiTech+ sessiz boru,  bina içi tesisatta kullanılan kaynaksız Hep2O Push-fit sistem, 9 canlı Apollo boru ve sayamadığım birçok yeni ürün daha…
Ayrıca yakın zamanda yine bir ilki gerçekleştirdiğimiz ve sektöre ücretsiz olarak sunduğumuz Wavin Bim/Revit paketleri sayesinde, mühendislere boru tasarımı konusunda büyük kolaylık sağlayarak,  “as built” projeleri kısa zamanda tamamlayabilme imkân sağladık. Bizim marka vaadimiz “Wavin’le daha iyiye bağlanın”.  Wavin Pilsa olarak 45 yılı aşkın tecrübeyle, müşterilerimizi altyapı ve üstyapı uygulamalarımızda daha iyi teknolojilere, ortaklıklara ve çözümlere bağlıyoruz.  Sektöre sunduğumuz katma değerli ürünler, çözümler ve projeler bundan sonra da devam edecek ve sektörde inovasyon alanında girişimlere yine biz liderlik ediyor olacağız. Wavin Pilsa’nın başarılarında ve geleceğe dair yeni hedefler belirlemesinde en önemli pay, çalışanlarımıza, müşterilerimize, ürünlerimizi uygulayan ustalara, tedarikçilerimize ve diğer iş ortaklarımıza düşmektedir. Yeni görevim vesilesiyle tüm paydaşlarımıza destekleri için sonsuz teşekkürlerimi sunar ve yeni dönemde ülkemiz için daha birçok başarıyı hep birlikte inşa etmeyi temenni ederim.”



Bu Sayfayı Paylaş